avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accident auto taxi, recuperare pierderi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accident auto taxi, recuperare pierderi

Am fost tamponata de un sofer al unei societati din Oradea, pe a carei asigurare RCA mi se repara masina. Precizez ca sunt sofer taxi si nu sunt vinovata de producerea accidentului. Mentionez ca am procedat la intelegere amiabila. Cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi recupera pierderile zilnice pe care le am avand in vedere ca nu am putut lucra cca 20 zile. Cu stima.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: sicodi , utilizator 06:21, 11 Februarie 2019
Firmei lui de asigurari.
Firma de asigurări va despăgubi daunele economice şi avaria maşinii, dar nu trebuie doar firma de asigurări acţionată, ci şi şoferul, în solidar.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri ore de munca teo53 teo53 taximetrist cu masina avariata . vinovat este alt sofer cu alta masina.am fost lovit in trafic.accident constatat de politie.acum eu stau fara sa pot muncii ... (vezi toată discuția)
Accident parcare, vinovatul parasind locul accidentului, cine suporta reparatiile zenmi zenmi Buna ziua! In situatia in care s a produs un accident una dintre masini lovind o masina in parcare,iar soferul vinovat pleaca de la locul accidentului lasand ... (vezi toată discuția)
Accident cu persoana fara carnet si masina fara rca beatrice_dita beatrice_dita am avut un accident de masina la o trecere de pietoni. eu am oprit la trecere pt ca traversa un pieton, dar masina din spate nu a putut opri pt ca avea viteza ... (vezi toată discuția)