Buna ziua
Va rog sa raspundeti doar la subiect.
O sa va scriu pe scurt problema....
Eu stau în Italia de 3.ani,anul trecut în septembrie mi am adus fiica ca sa studieze aici.In România după hotărârea de divorț este doar în custodia mea.
In 1 ianuarie am avut o cearta cu ea si m a denuntat la carabinieri,am stat 2 zile în carcera(pușcărie)am iesit cu dreptul de a nu ma apropia de ea.
A stat o luna aproape la o cunostinta acum e în grija asistenței sociale...
Am 2 avocati aici au depus contestatii la toate tribunalele...tribunalul de minori acum o sapt a aflat de acest caz ..
Ea a spus clar la avocati,la asistenta sociala ca vrea sa stea doar cu mine.A spus ca a mintit cand m a denunțat ca ea credea ca o duce în România sa si vada iubitul si după se întoarce la mine.
Problema este ca eu nu o vad de o luna jumate,sta acolo la casa familiara si nu poate sa vorbească cu nimeni.
Are familie si în România si pe mine aici...dar tribunalul se misca incet....săptămână trecută cand a depus avocatul meu contestație la tribunalul de minori nu stiau nimic...
Am vb cu consulatul mi au spus ca pot sa o ducă în România si acolo o pot prelua eu...problema e ca nu vreau sa piarda un an de scoala.
E la liceu în primul an,am uitat sa specific.
Ce pot sa fac??
Mulțumesc!!
~ final discuție ~