avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Custodie copil Italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Custodie copil Italia

Buna ziua
Va rog sa raspundeti doar la subiect.
O sa va scriu pe scurt problema....
Eu stau în Italia de 3.ani,anul trecut în septembrie mi am adus fiica ca sa studieze aici.In România după hotărârea de divorț este doar în custodia mea.
In 1 ianuarie am avut o cearta cu ea si m a denuntat la carabinieri,am stat 2 zile în carcera(pușcărie)am iesit cu dreptul de a nu ma apropia de ea.
A stat o luna aproape la o cunostinta acum e în grija asistenței sociale...
Am 2 avocati aici au depus contestatii la toate tribunalele...tribunalul de minori acum o sapt a aflat de acest caz ..
Ea a spus clar la avocati,la asistenta sociala ca vrea sa stea doar cu mine.A spus ca a mintit cand m a denunțat ca ea credea ca o duce în România sa si vada iubitul si după se întoarce la mine.
Problema este ca eu nu o vad de o luna jumate,sta acolo la casa familiara si nu poate sa vorbească cu nimeni.
Are familie si în România si pe mine aici...dar tribunalul se misca incet....săptămână trecută cand a depus avocatul meu contestație la tribunalul de minori nu stiau nimic...
Am vb cu consulatul mi au spus ca pot sa o ducă în România si acolo o pot prelua eu...problema e ca nu vreau sa piarda un an de scoala.

E la liceu în primul an,am uitat sa specific.
Ce pot sa fac??
Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Jula06 , utilizator 07:23, 13 Februarie 2019

Jula06 a scris:

Buna ziua
Va rog sa raspundeti doar la subiect.
O sa va scriu pe scurt problema....
Eu stau în Italia de 3.ani,anul trecut în septembrie mi am adus fiica ca sa studieze aici.In România după hotărârea de divorț este doar în custodia mea.
In 1 ianuarie am avut o cearta cu ea si m a denuntat la carabinieri,am stat 2 zile în carcera(pușcărie)am iesit cu dreptul de a nu ma apropia de ea.
A stat o luna aproape la o cunostinta acum e în grija asistenței sociale...
Am 2 avocati aici au depus contestatii la toate tribunalele...tribunalul de minori acum o sapt a aflat de acest caz ..
Ea a spus clar la avocati,la asistenta sociala ca vrea sa stea doar cu mine.A spus ca a mintit cand m a denunțat ca ea credea ca o duce în România sa si vada iubitul si după se întoarce la mine.
Problema este ca eu nu o vad de o luna jumate,sta acolo la casa familiara si nu poate sa vorbească cu nimeni.
Are familie si în România si pe mine aici...dar tribunalul se misca incet....săptămână trecută cand a depus avocatul meu contestație la tribunalul de minori nu stiau nimic...
Am vb cu consulatul mi au spus ca pot sa o ducă în România si acolo o pot prelua eu...problema e ca nu vreau sa piarda un an de scoala.

E la liceu în primul an,am uitat sa specific.
Ce pot sa fac??
Mulțumesc!!

Nu are nimeni raspuns??.am EU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. poate afla cine a făcut-o? pot retrage plângerea? Lingurarelena529 Lingurarelena529 Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Custodie minor din concubinaj nicola123 nicola123 Buna seara. Sunt intr-o situatie delicata si nu stiu cum sa procedez, fara sa fac daune. Am trait in concubinaj timp de 6 ani iar un urma cu un an si doua luni ... (vezi toată discuția)