După un proces îndelungat ,in care am câștigat stabilirea copilului in vârsta de 8 ani și jumătate la mine și executarea in comun a Autorității parintesti ,mergând sa mi iau copilul ,tatăl acestuia refuza pe motiv ca minorul nu vrea .Acest fapt este confirmat și de copil care in urma celor spuse de tatăl sau și a tuturor minciunilor acesta a ajuns sa ma urască .Mentuonez ca pe toată perioada procesului de 8 luni copilul a stat la el ,mi a restricționat orice legătura cu minorul ,M a amenințat de nenumărate ori cu moartea dacă îndrăznesc sa L iau .Am vrut sa L iau forțat de la școala sa pot sa vorbesc cu el ,însă acesta refuza ,pe motiv ca tatăl sau i-a spus ca îl voi duce departe sa nu știe nimeni de el.Eu in tot acest timp nu am încetat sa îl caut,dar îmi este foarte greu ,deoarece familia acestuia cât și el nu îmi raspun la telefon și fac tot posibilul sa îl atragă de partea lor.Care sunt pașii sa pot pune in execuție hotărârea ?Mentionez ca hotărârea este executorie ,cu termen de 30 de zile pentru recurs și am primit.o săptămâna trecută.Multumesc
Decat sa treceti fara succes prin tot procesul si sa pierdeti bani, timp si copilul va sfatuiesc sa I'll luati pe sus cand se intoarce de la scoala, Sigur aveti un frate sau o ruda sa va ajute. Tineti copilul 2 saptamani acasa timp in care il duceti LA terapie si incat incat recuperati copilul.
Eu M-am gândit sa fac asta,numai ca este monitorizat tot timpul de tatăl lui ,el îl duce la școala ,el îl ia...iar de luat de la școala nu pot pentru K pur și simplu refuza sa vorbească cu mine sa tine strans cu mâinile de banca dacă vreau sa vorbesc cu el.Nici in pauza nu mai iese.Ma simt neputincioasa ,chiar nu știu ce sa fac in cazul asta..