avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Punerea in executare a hotărârii judecătoresti de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Punerea in executare a hotărârii judecătoresti de stabilire domiciliu minor

Buna ziua,

După un proces îndelungat ,in care am câștigat stabilirea copilului in vârsta de 8 ani și jumătate la mine și executarea in comun a Autorității parintesti ,mergând sa mi iau copilul ,tatăl acestuia refuza pe motiv ca minorul nu vrea .Acest fapt este confirmat și de copil care in urma celor spuse de tatăl sau și a tuturor minciunilor acesta a ajuns sa ma urască .Mentuonez ca pe toată perioada procesului de 8 luni copilul a stat la el ,mi a restricționat orice legătura cu minorul ,M a amenințat de nenumărate ori cu moartea dacă îndrăznesc sa L iau .Am vrut sa L iau forțat de la școala sa pot sa vorbesc cu el ,însă acesta refuza ,pe motiv ca tatăl sau i-a spus ca îl voi duce departe sa nu știe nimeni de el.Eu in tot acest timp nu am încetat sa îl caut,dar îmi este foarte greu ,deoarece familia acestuia cât și el nu îmi raspun la telefon și fac tot posibilul sa îl atragă de partea lor.Care sunt pașii sa pot pune in execuție hotărârea ?Mentionez ca hotărârea este executorie ,cu termen de 30 de zile pentru recurs și am primit.o săptămâna trecută.Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
MihaelaIonela 1, utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 23:44, 13 Februarie 2019
Decat sa treceti fara succes prin tot procesul si sa pierdeti bani, timp si copilul va sfatuiesc sa I'll luati pe sus cand se intoarce de la scoala, Sigur aveti un frate sau o ruda sa va ajute. Tineti copilul 2 saptamani acasa timp in care il duceti LA terapie si incat incat recuperati copilul.
Eu M-am gândit sa fac asta,numai ca este monitorizat tot timpul de tatăl lui ,el îl duce la școala ,el îl ia...iar de luat de la școala nu pot pentru K pur și simplu refuza sa vorbească cu mine sa tine strans cu mâinile de banca dacă vreau sa vorbesc cu el.Nici in pauza nu mai iese.Ma simt neputincioasa ,chiar nu știu ce sa fac in cazul asta..
Gasiti un moment in care e singur. Tatal il duce si I'll aduce acum dar nu o va face mereu. Va iesi la joaca singur. Cumva trebuie sa il luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum decurge o executare silita stabilire domiciliu minor? MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 buna ziua, Am primit de curand hotararea definitiva privind stabilirea domiciliului fiului meu in varsta de 9 ani. la mine,insa tatal sau nu ma lasa deloc ... (vezi toată discuția)
Schimbare hotarare judecatoreasca incredintare minor ContSters475524 ContSters475524 Buna ziua! In urma cu 3 ani,in urma divortului,minorul mi-a fost incredintat(mamei).Sunt singura,fara parinti in viata,rude,frati sau relatie,situatie ... (vezi toată discuția)