Am primit de curand hotararea definitiva privind stabilirea domiciliului fiului meu in varsta de 9 ani. la mine,insa tatal sau nu ma lasa deloc sa il vad,si-a restrictionat toate apelurile.Mai mult decat atat,pe toata perioada procesului a facut tot posibilul sa mi instraineze copilul,sa il faca sa ma urasca cu toate ca cel vinovat pentru despartirea noastra el a fost,avand o relatie extraconjugala de cativa ani,Eu am tot incercat sa stau de vorba cu copilul,am mers de nenumarate ori la scoala,acasa,insa tatal sau se poarta cu mine ca si cum nu ma cunoaste,ma evita si acelasi lucru i-a insuflat si celui mic.Este clar ca e vorba de alienare parentala .Vreau sa recurg la un executor judecatoresc,insa nu as vrea nici sa il traumatizez si cea mai mare problema este ca stiu ca de buna voie nu va vea sa vina.Care sunt pasii de urmat,adica ce pot face in aceasta situatie?Multumesc foarte mult
Mergeți la un executor și vă explică el!
Dacă minorul refuză, va fi necesară inclusiv o consiliere psihologică a acestuia, pe care o va dispune instanța!
Încărcați-vă de răbdare și luptați pt copilul dvs!
When
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Schimbați școală copilului, sa fie lângă casa dumneavoastră apoi mergeți și luați copilul de la școală. Sau e vacanta acum, mergeți sa îl luați din fata blocului.
Puteți face executare silita, puteți cere penalizări și totul va dura ani de zile, timp în care copilul va fi abuzat, speriat de dumneavoastră, învățat sa urască femeile.
Ori îl luați pe sus ori dispăreți din viata lui ca să nu se mai pună presiune pe el.