avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... modalitate de plata a pensiei alimentare pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

modalitate de plata a pensiei alimentare pentru copilul plecat in strainatate

buna seara.A-si dori sa stiu prin ce modalitati se poate face plata pensiei alimentare in cazul in care minorul locuieste intr-o alta tara impreuna cu parintele caruia i-a fost incredintat. Se poate deschide un cont bancar in care sa se vireze in fiecare luna pensia alimentara?Daca timp de 2 ani pensia nu afost platita se poate depune in acest cont si suma datorata?
Cel mai recent răspuns: mihaela8226 , utilizator 22:24, 18 Noiembrie 2009
da puteti vira intr-un cont bancar atat suma datorata din pensile restante cat si cele viitoare.
cine deschide contul?parintele care face plata sau parinete in incredintarea caruia se afla minorul?contul se deschide in tara sai in strainatate si pe numele cui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor prin ordin de plata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Pensia de intretinere pentru un minor trebuie platita, conform hotararii, numai prin mandat postal. Minorul nu mai locuieste la adresa si solicita ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pensia alimentara gogudany gogudany Buna ziua! Am o problema cu fosta sotie?Avem o fetita de 6 ani si jumatate si am fost dat in judecata de aceasta pentru recuperarea pensiei alimentare din ... (vezi toată discuția)
Mama refuza incasarea pensiei alimentare interzicand accesul tatalui la minor heinrich_huniady heinrich_huniady Buna ziua, Am divortat prin hotarare judecatoreasca, eu fiind obligat la plata pensiei alimentare in cuantum de 150 de lei pe luna incepand cu 13 feb. 2013. ... (vezi toată discuția)