avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire maternitate

Buna ziua. Ma aflu in concediu de crestere a copilului din 2017. Nastere gemelara. Una dintre fetite a suferit o interventie chirurgicala pe cord
incadranduse intr-un grad de hanicap. Daca optez pentru prelungirea maternitatii pana la 3 ani voi primi aceeasi indemnizatie sau se recalculeaza doar pentru copilul cu grad de handicap.
Cel mai recent răspuns: Ballok Mihaela , utilizator 09:18, 12 Februarie 2019
Veti primi aceeasi indemnizatie .... acum primiti indemnizatia plus 1250 lei
Deci fara aia 1250?
Fara cei 1250 lei , daca numai unul dintre copii este incadrat intr-un grad de handicap.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu îngrijire copil IleanaFlo IleanaFlo Buna ziua! Ma aflu in Concediu Îngrijire Copil. Fetița mea va împlini 2 ani in Martie 2017. Soțul meu va opta sa nu beneficieze de concediu parental. Sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal TorokE TorokE Buna ziua. Referitor la concediu de paternitate - cresterea copilului in cazul gemenilor pentru tata. Dupa nastere la cat timp poate sa depune cererea pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)