avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident de masina care imi poate schimba viata in rau!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident de masina care imi poate schimba viata in rau!

In decursul acestui an am avut o intamplare foarte nefericita mai exact un accident de masina in care am patruns pe contrasens lovind masina care se deplasa regulamentar. Am fost dat in judecata de partea vatamata cu care in prezent ma judec, mentionez ca partea vatamata are certificat medico-legal cu ingrijiri medicale de 30 de zile si la prima prezentare la judecatorie am aflat pretentiile partii vatamate unde acestea se ridica undeva la 15000 Ron. Mentionez ca sunt stundet nu am niciun venit situatia familiara este foarte precara avand mama pensionata pe caz de boala gradul I de handicap iar tatal meu este insotitorul acesteia, as dori sa stiu care sunt urmarile la care ma pot astepta avand in vedere ca nu pot achita suma contestata de partea vatamata. Va rog sa ma ajutati, cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 17:31, 19 Noiembrie 2009
1-Cazierul va contine inclusiv amenda penala
2-Neachitarea amenzii ,poate declansa o serie de neajunsuri in raport si fata de autoritatea fiscala,inclusiv asupra eventualelor dvs bunuri inregistrate pe rolul fiscal
Mai am o nelamurire ... si aceea este: avand adresa din buletin acceasi cu cea a parintilor ei pot fii afectati in sensul de punere sub sechestru a bunurilor din proprietatea lor?
Nu.
Daunele, fie materiale, fie morale, nu ar trebui sa fie acoperite de asiguratorul RCA ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa bursu bursu In urma cu aproximativ o luna jumate am lovit 2 persoane pe trecerea de pietoni. Din cauza unei dubite parcate chiar inaintea trecerii, nu am vazut ... (vezi toată discuția)
Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna octombrie, de ... bogdandaniel87 bogdandaniel87 Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni nicola_2 nicola_2 fiica mea a fost lovita pe trecer si are 50-55 zile ingrijiri medicale. Ce pedeapsa va primi autorul ? (vezi toată discuția)