avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Totul despre deschiderea unei asociatii umanitare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Totul despre deschiderea unei asociatii umanitare

As dori si eu sa stiu tot demersul pentru a deschide o asociatie umanitara avand ca scop ajutorarea famililor nevoiase in ce priveste asigurarea unei locuinte?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:30, 12 Februarie 2019
Tot demersul il aflati pe net sunt destule informații,ghiduri de constituire asociații non profit etc.Depinde numai de dvs sa dati search pe net si sa aveti răbdare sa cititi informațiile
Succes
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
despre infiintarea unei asociatii puteti citi in detaliu si aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu constituire asociatie non-profit, cum se face? stefb stefb Suntem doua persoane fizice care dorim infiintarea unei asociatii non-profit avand ca scop acordarea de burse scolare si avem urmatoarele doua ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatia parintilor mirabela_april mirabela_april [i]Buna seara! Va rog, daca puteti sa ma alutati intr-o problema destul de importanta. Am dori sa infiintam Asociatia Parintilor elevilor scolii noastre, o ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala? istrateac istrateac Buna ziua, As dori si eu cateva informatii despre infiintarea unei asociatii. M-am hotarat, impreuna cu niste prieteni, sa inffintez un ziar online. Iar ... (vezi toată discuția)