Buna ziua,sunt însărcinată in 10 săptămâni ,țin sa precizez ca am lucrat din luna 02.2016-02.2017 la un angajator ,02.2017 pana in 09.2018 la alt angajator și din 10.2018 pana in prezent la alt angajator m-ar interesa dacă demisia mea actuala ar afecta CCC ținând cont ca depun efor la servici ceea ce nu îmi face bine.ce ar trebui sa fac sa nu pierd CCC .Mulumesc
Si nu trebuie sa depuneti demisia, ca salariata insarcinata aveti mai multe drepturi.
Cititi OUG 96/2003, protectia maternitati la locul de munca, cu modificarile si completarile ulterioare.
Puteti beneficia de schimbarea locului de munca, reducerea programului, concediu de risc maternal...
Data nașterii ar fi la finalul lunii August iar pentru schimbarea postului ar fi mai greu pentru ca firma e la 300 de km distanță ,eu lucrând ca agent de vânzări in alta localitate ..țin sa mentionez ca din informațiile mele firma este in insolventa
Aveti o posibilitate, vb. cu medicul ce va urmareste sarcina sa va dea o recomandare pentru concediu de risc maternal, 120 de zile. Dupa aceea intrati in concediul pre si postnatal...
Daca in perioada Septembrie 2017-August 2019 aveti 12 luni lucrate, eu cred ca le aveti, beneficiati de indemnizatie.