avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare ordonanta prezidentiala

s-a dispus un program de vizita pentru minori prin ordonanta prezidentiala. Daca aceasta nu este respectata ce fapta este? Cui ma plang? Cum rezolv problema legal, fara certuri etc? Daca refuza sa-mi mai dea copilul , ilopreste definitiv desi era lasat la mine ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rotarunicolae , utilizator 17:11, 12 Februarie 2019
Buna seara,
1. Apelati la un executor judecatoresc
2. formulati plangere penala la parchetul de pe langa judecatoria pe raza careia domiciliaza minora.
Da, avand hotarare pe ordonanta o puteti pune de urgenta in executare silita.
Pentru urgentare maxima ar fi bine sa fie si avocat angajat in astfel de cazuri.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor bartha ileana bartha ileana anul trecut in iulie am bagat actele de divort, in ianuarie anul curent s-a pronuntat divortul care a fost contestat la curtea de apel Tg Mures unde iar am ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii nagyjudith nagyjudith Dupa sentinta de divort minorii sunt incredintati mamei, cu drept de vizita acordat tatalui la fiecare a 2/a saptamana. Ce poate face tatal daca mama refuza ... (vezi toată discuția)