avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie

As dori sa stiu cum se calculeaza poprirea pe o pensie(1000 ron) mai mica decat salariul minim net in conditiile in care exista 2 debitori.Care este suma exacta ce se poate retine?
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Adrian4411, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:44, 12 Februarie 2019
Poate sa-ti opresaca astfel sa-ti ramana de trai valoarea pensiei socială minimă garantată
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Lulescu, utilizator
Se poprește tot ce depășește 50% din salariul minim NET, adică ce depășește 631,50 lei.

Așa stabilește ART. 729, ALIN. (3) din Codul de Procedură Civilă.
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum poprire salar 900 lei brut deeaa5 deeaa5 Buna ziua, am o intrebare. Pentru un salariat care are CIM cu 4 ore/zi si salar brut 900 lei brut/ 694 lei net (salar de baza cu o persoana in intretinere) ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire la pensie sub 700 lei luminitamardare luminitamardare Buna ziua, Daca am o pensie de 657 de lei, care este cuantumul poprii pentru creante la bugetul de stat. Cu multumiri (vezi toată discuția)
Cat este poprirea pe salar anamaria81 anamaria81 Un salariat are 1500 lei lunar net. Am primit o poprire de la un executor judecatoresc si am platit cate 500 lei lunar in contul dat de dumnealui. In luna ... (vezi toată discuția)