avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dare de seama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dare de seama

Buna dimineata,am o sora bolnava de oligofrenie,pe care am reusit sa o integrez intr-un centru pentru cei cu boala ei,acum aproape un an....intrebarea mea este,trebuie sa mai dau dare de seama anual la Autoritatea Tutelara pentru ea,din moment ce nu mai e in grija mea,desi eu sunt tutorele ei legal|? Va multmesc!

Alte discuții în legătură

Va cer scuze ca va deranjez, am o nelămurire. Și am văzut ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Va cer scuze ca va deranjez, am o nelămurire. Și am văzut pe Facebook ca aveți o pagina de consultații gratuite, de aceea am îndrăznit sa va scriu. Am o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care sunt pașii care trebuiesc urmați în cazul ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Bună ziua. Care sunt pașii care trebuiesc urmați în cazul în care plec din țară,e timp nedefinit,eu fiind tutorele surorii mele de 44 de ani, bolnavă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt tutore al tatalui meu ,avand tutela speciala ... albu marinica albu marinica Buna ziua! Sunt tutore al tatalui meu ,avand tutela speciala pe o perioada de 5ani In Hotărârea pe care am legalizat-o scrie ca trebuie sa prezint o dare ... (vezi toată discuția)