avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sotul a depus actele de divort. Suntem căsătoriți de 20 ani, avem o fiica de 19 ani. Înainte fe căsătorie, soacra mea , care in prezent traieste, i-a vândut fiului ei, apartamentul cu clauza de întreținere. In toti acesti ani am adus imbunatatiri apartamentului , fara acte doveditoare. Decat la mobila cumparata de patintii mei, detin actele. Intrebarea mea este, pot solicita judecatorilui sa ni se acorde , dupa divort o camera in care sa locuiesc eu cu fiica mea in apartament? Sau sa cer despagubiri in bani?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:11, 12 Februarie 2019
Era bine dacă ați fi intentat dvs cererea de divorț întrucât ați fi putut obține o prestație compensatorie având în vedere durata căsătoriei și dacă ați fi făcut dovada unui dezechilibru semnificativ al condițiilor de viață ca urmare a desfacerii căsătoriei; din păcate nu se mai poate.Puteți obține pensie de întreținere pentru fată până la 26 de ani dacă studiază.

Partajul sa judecă după desfacerea divorțului, aveți un drept de creanță asupra îmbunătățirilor aduse imobilului.
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri dupa divort LUCY04 LUCY04 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)
Despagubire morala gabimateo gabimateo Este posibila intentarea unui proces vizand despagubire morala impotriva fostului sot pe motive de adulter (vezi toată discuția)