avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... VIERMISORI IN DELIKAT
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

VIERMISORI IN DELIKAT

Buna ziua, am cumparat dintr-un hipermarket un pachet de delikat,l-am folosit la cateva feluri de mancare ne dandumi seama ca printre legunele din el se aflau si niste viermisori uscati, am constatat ulterior in ciorbita in care prin fierbere ei s-au umflat, pt a ma convinge ca sunt viermi i-am pus la microscop pt a ma convinge,din nefericire intreaga familie a savurat acei viermi fara a sesiza.M-am adresat prin e-mail la o adresa a OPC dar nu am primit raspuns. Frima producatoare nu mai are nr de telefon cu care este inregistrata pe net, pe ambalaj,si nici nr de telefon cu care este inregistrata pe Mfinante. Ce pot face in cazul aceste ? pe cine pot trage la raspundere?si cum?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 22:32, 18 Noiembrie 2009
Sincer, desi este o situatie foarte urata , sa stiti ca modul in care ati descris patania m-a facut sa zambesc( si de acum o sa privesc si eu mai cu atentie ce se mai gaseste prin plic).
Adresati-va OPC-ului , ar trebui sa fi pastrat si bonul de cumparaturi. daca nu , mai cumparati inca un plic din acelasi loc si vedeti daca mai contine viermisori( asa a procedat si un coleg de aici care a gasit viermi in ciocolata, si avea si aceea ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ciocolata cu viermi Andrei Dina Andrei Dina Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut ... (vezi toată discuția)
Frauda la card.... silviana26 silviana26 Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)