avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Locuință ANL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Locuință ANL

o persoana cu handicap care nu are loc de munca in localitatea de resedinta, dar care beneficiaza de o indemnizatie sociala de la primaria de resedinta, poate beneficia de o locuinta tip anl, desi unul dintre criterii prevazute de lege este acela de a avea un loc de munca in localitatea de resedinta?

Alte discuții în legătură

Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea prelungiri cic la 3 ani? cicica cicica buna am un baietel de 1 si 10 luni care are asm bronsic , intrebarea mea este se incadreaza aceasta boala in aceea grupa pt prelungirea la 3 ani concediului ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala Catalinaradu Catalinaradu Buna ziua! As avea o intrebare legata de locuinte sociale. Am primit in urma cu cativa ani o locuinta de la primarie, insa aceasta, nici atunci si nici acum nu ... (vezi toată discuția)