avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda penala

Bună ziua, am primit o amenda penala de 1350 RON +500 cheltuieli de judecata pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Am fost am achitat amenda, și as vrea sa știu în cât timp nu mai apare în cazier acesta amenda.
Intervine reabilitarea de drept dupa 3 ani de la momentul achitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea in urma unei fapte penale Roxana1231 Roxana1231 Bună ziua. Am câteva întrebări legate de reabilitare in urma unei fapte penale. In 2018, soțul meu a condus un autoturism neînmatriculat, fără permis ... (vezi toată discuția)
Amenda penala -cum procedez ca aceasta sa nu mai figureze in cazier? ykayka ykayka Am avut o amena penala, au trecut 3 ani de atunci. Acum candam fost la politie ea inca apare in cazierul judiciar. Ce trebuie sa fac sa nu mai apara? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Ștergerea unor infracțiuni din cazier Dan7912 Dan7912 In situația in care se dispune anularea permisului de conducere pt. conducerea autoturismului sub influența alcoolului, fapta respectiva va apărea pentru ... (vezi toată discuția)