avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie energie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie energie termica

Buna ziua.Un bloc de locuinte este racordat la reteaua de agent primar de termoficare(nu cea secundara) si are un punct termic propriu de unde se livreaza apa calda si caldura in respectivul bloc.Avand in vedere faptul ca ultimul pret de productie si transport comunicat de ANRE furnizorului de agent termic al PT-ului respectiv a crescut in mod substantial,UAT -ul respectiv poate sa acorde subventie la energie termica doar pentru acel bloc,prin hotarare de consiliu local?Daca da,in ce acte acte normative este prevazut acest lucru?Inainte nu era aceasta problema(nu bneficiau de subventie la energie termiac deoarece nu depaseau pretul la populatie valabil in restul orasului).Celelalte blocuri din respectivul oras sunt racordate la reteaua secundara de termoficare ,si beneficiaza de o alta subventie...
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:56, 14 Februarie 2019
Mergeti la Directia de Asistenta Comunitara, sau acolo unde se depun aceste dosare privind subventiile la incalzirea locuintelor. Acolo o sa aflati tot ceea ce va intereseaza.
..............................
Oricum, per total, faptul ca aveti un modul termic propriu, este o mare realizare pentru proprietarii din acel condominiu.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc în ploiești la bloc și doresc să îmi ... Samir84 Samir84 Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi montez centrală la apartament(având separație de gaze și fiind racordat la separația de ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor cu intretinerea si reparatiile instalatiilor de termoficare PracticMan PracticMan Buna ziua, Solicit ajutorul dumneavoastra datorita unei dispute pe care o am cu Asociatia de Proprietari pe tema repartizarii cheltuielilor pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)