avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea10 /case nationalizate/firme legale private?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea10 /case nationalizate/firme legale private?

Am aflat (cu intarziere cred) ca in Romania exista firme legale private care pot reprezenta beneficiarii Legii 10/2001.
Dosarul meu se afla la 'Comisie'( nu prea stiu ce inseamna asta) de ceva vreme si imi este foarte greu sa iau legatura cu cineva din Primaria Bucuresti.
As fi recunoscatoare daca cineva stie de existenta acestor firme si poate ceva referinte ,ar fi mult apreciate
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 07:30, 19 Noiembrie 2009
sarahh a scris:
Am aflat (cu intarziere cred) ca in Romania exista firme legale private care pot reprezenta beneficiarii Legii 10/2001.
Dosarul meu se afla la 'Comisie'( nu prea stiu ce inseamna asta) de ceva vreme si imi este foarte greu sa iau legatura cu cineva din Primaria Bucuresti.
As fi recunoscatoare daca cineva stie de existenta acestor firme si poate ceva referinte ,ar fi mult apreciate.

Cred ca trebuie sa contactati mai degraba un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi cu termen de aplicare expirat - cererea in revendicare, in baza codului civil, ar fi admisa? CornelCalin CornelCalin Buna, Din cate am auzit la primarie,unde am fost sa intreb,termenul pentru aplicarea Legii 10 si a Legii 18 a expirat.Pentru cei ce nu au solicitat in ... (vezi toată discuția)
Salariul administratorului heracleea heracleea BUNA ZIUA DACA STIE CINEVA... CAM CAT POATE LUA IN MEDIE... UN ADMINISTRATOR.. PENTRU UN BLOC CU 3 SCARI DE 10 ETAJE?... ASA... APROXIMATIV ... CAM CAT ESTE ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)