avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La ce data face referire art. 21 alin 3 din legea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La ce data face referire art. 21 alin 3 din legea 203/2018

Care este data de la care următoarele articole se pot aplica și altor contravenții în afara celor rutiere? Mulțumesc!
Art. 21. -
(1) Prevederile cap. I-IV se aplică, în sistem pilot, amenzilor contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice aplicate conducătorilor de autovehicule.
Modificări (1)

(2) Organizarea, funcționarea, finanțarea și administrarea sistemului informatic de gestionare a titlurilor de creanță electronice se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.

(3) Prevederile cap. I-IV se aplică amenzilor contravenționale, altele decât cele prevăzute la alin. (1), pe măsura dezvoltării sistemului informatic prevăzut la alin. (2), de la data stabilită prin hotărâre a Guvernului.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:40, 13 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am modficat anul din 3018 in 2018. Cred ca asa ati vrut sa scrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal Vladu79 Vladu79 Buna ziua, am avut un apel pentru anularea procesului verbal prin care mi a fost suspendat permisul de conducere. Nu inteleg daca trebuie sa predau permisul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog care este diferenta dintre ... URIAS URIAS buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog care este diferenta dintre un proces verbal de contraventie ( pentru tulburarea linistii publice) întocmit pe ... (vezi toată discuția)
Cod rutier labudemeric labudemeric nu am permisul de conducere la mine . ce sanctiune risc ? (vezi toată discuția)