avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog care este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog care este diferenta dintre ...

buna ziua,
puteti sa imi spuneti va rog care este diferenta dintre un proces verbal de contraventie ( pentru tulburarea linistii publice) întocmit pe formularul standard (exemplar roz si verde ) și modelul de proces verbal prevăzut în Normele de aplicare a Legii nr. 203/2018 privind măsuri de eficientizare a achitării amenzilor contravenţionale, precum și pentru organizarea Sistemului informatic de gestionare a titlurilor de creanţă electronice,
Care este sanctiunea in cazul nerespectarii modelului prevazut de legea 203/2018? poate fi un motiv de anulare a procesului verbal întocmit pe formularul standard?
multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 61/1991 revizuita AndaNav AndaNav Buna seara! Va rog sa ma ajutati, razpunzandu-mi la unele neclaritati, pe care le am in legatura cu o amenda. Am fost sanctionat contraventional, cu trei ... (vezi toată discuția)
La ce data face referire art. 21 alin 3 din legea 203/2018 N.ela N.ela Care este data de la care următoarele articole se pot aplica și altor contravenții în afara celor rutiere? Mulțumesc! Art. 21. - (1) Prevederile cap. ... (vezi toată discuția)
Termen achitare amenda auto Andrei_R_85 Andrei_R_85 Bună ziua! În condițiile modificării legii și creșterii termenului de achitare de la 48 de ore la 15 zile, dacă pe procesul verbal scrie ” se poate ... (vezi toată discuția)