avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei auto

Bună ziua! In anul 2015 am achiziționat un autoturism și am achitat o taxa de 3400 lei. In luna septembrie anul 2017 am depus cerere și restul documentelor necesare pt restituirea acestei sume plus dobânda aferentă. Am ajuns in luna februarie 2019 și nu am primit nici un ban. Cei de la ANAF dau din umeri la întrebarea mea. Întrebarea mea este: Se continua restituirea acestor sume și când? Și care este dobânda ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 13 Februarie 2019
Restituire taxă auto: S-a prelungit cu încă jumătate de an perioada de rambursare a banilor
www.avocatnet.ro/articol_482...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto platita in 2008 - litigiu aflat pe rolul instantei, in recurs stanculescustelian stanculescustelian In anul 2008 am achizitionat auto marca Opel Vectra, fabricat in 1999, inmatriculat in germania. Pentru inmatricularea auto in Romania am fost nevoit sa achit ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto - dobanda? Fedain Fedain Buna ziua, In decursul anului trecut, in luna August (2018), am depus cererea la ANAF sector 3 pentru restituirea taxei auto, achitata undeva prin 2012 ... (vezi toată discuția)