Din cele ce pricep, îmi forțează mâna ca să ajung l
Ori eu înclin să cred
Eu înclin să cred că până la achitarea integrală a creditului, cumva proprietar este Banca asupra imobilului, deoarece eu plătesc Rate
Am mai auzit de cazuri ca acestea, când Executorul Ju
Chiar v-ar ajuta sa ajungeti in biroul unui avocat sa va explice cum sta treaba ca sa nu mai inclinati sa credeti lucruri care nu au legatura cu realitatea, macar daca e sa auziti ceva.. auziti ce trebuie.
Casa nu e a bancii, e a dvs, ca ati cumparat-o cu banii bancii si aveti ipoteca pe ea, nu inseamna ca e a bancii.
Casa poate fi vanduta la licitatie de oricine daca datoria dvs depaseste 10 mii de lei ( sau si mai putin daca nu aveti venituri, dar nu cred ca e cazul), daca exista un titlu executoriu, insa din banii obtinuti, prima se indestuleaza banca unde aveti ipoteca.
Ce puteti dvs face e sa mergeti sa aratati actele alea ca nu sunt confidentiale, dvs ca parte de contract, le puteti arata cui doriti, ca sa vada executorul ca ar scoate degeaba casa la licitatie ca nu apuca niciun ban pt creditorul care l-a angajat, iar chiar daca se intampla sa faca asta, formulati contestatie la executare.
mergeti la un avocat.
Ps- sunteti aici pe un forum, iar raspunsurile nu reprezinta consultatie juridica, iar de raspuns, poate raspunde cine vrea cat nu incalca regulamentul.