avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui unui copil dupa doi ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui unui copil dupa doi ani

Buna ziua , am o intrebare ( complicata ) : casatorit si am trei copii ( nascuti toti in strainatate ) dar primul baiat poarta numele mamei pentru ca l-am recunoscut mai tirziu ( dupa 2 ani ) acum are 5 , as dori sa imi poarte si el numele , ce e si normal , locuiesc in strainatate , aici am mers la starea civila si l-am recunoscut bine inteles impreuna cu sotia si totul e ok dar as dori sa-i schimb si certificatul de nastere romanesc . Unde trebuie sa ma adresez ? la ambasada nu se poate si nici nu au putut sa ma lamureasca . Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Yohann, utilizator
Cel mai recent răspuns: Yohann , utilizator 22:53, 13 Februarie 2019
Buna seara,
Va sfatuiesc sa urmati pasii din site-ul de mai jos
[ link extern ]
Este valabil indiferent in ce tara va aflati.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va multumesc , o seara placuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui copilului minor oana_82 oana_82 Bună, am născut băiatul în 2004 în.anglia.,pe atunci.nu eram.căsătorită cu tatăl copilului și nu am putut trece copilul pe nu numele tatălui.,ca ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pt copil nascut in ghana io89 io89 Buna ziua. Locuiesc in Ghana cu logodnicul meu ghanez si urmeaza sa nasc in Decembrie 2017. Care sunt pasii care trebuie urmati daca hotarasc sa nasc in Ghana ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)