avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Atestat puericultura - copie sau original?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Atestat puericultura - copie sau original?

Buna ziua, as dori sa stiu daca sunt obligat sa le predau originalul atestatului meu de puericultura, eu le-am dat deja un scan pe mail celor de la munca, insa nu mi se pare normal sa le dau originalul, consider ca acela ar trebui sa fie strict in posesia mea.
Si in cazul in care nu-mi vor fi platite zilele acelea, ci imi va fi desfacut contractul pe motiv disciplinar, in consecinta celor de la munca neluandu-mi in calcul acel atestat pe care l-as fi prezentat, ce as putea face concret? Cum as putea sa demonstrez ca l-am predat lor?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 14 Februarie 2019
Se poate da o copie conforma cu originalul.

Concediul paternal trebuia aprobat de catre angajator , in baza cererii dvs. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 210/1999, concediu paternal Florin0684 Florin0684 Buna ziua, Conform legii 210/1999 tatal copilului are dreptul la 5 zile de concediu platite, plus un bonus de 10 zile daca fac dovada absolvirii unui curs de ... (vezi toată discuția)
Atestatul de puericultura CristinaPavel82 CristinaPavel82 Buna ziua, Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva. Sotia mea a nascut pe data de 31 iulie 2014, iar medicul de familie mi-a dat un atestat de ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal cadre militare. Yoyoo_ Yoyoo_ Buna ziua,m-ar interesa si pe mine daca pana la urma sunt stabilite ceva norme care sa faca referile la acordarea dreptului cadrelor militare,:(( cadrele ... (vezi toată discuția)