avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate depune D112 pentru luna ianuarie 2019?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate depune D112 pentru luna ianuarie 2019?

Buna ziua, am o nelamurire,
Imi puteti spune daca la data prezentei se poate depune D112 pentru luna ianuarie 2019? Eu am incercat de cateva ori si imi da o eroare (apare in recipisa) si-mi spune ca momentan nu se poate depune D112; vreau sa ma asigur ca problema este de la ei si nu de la mine. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: comancorinaadelina , utilizator 15:47, 15 Februarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa cum stiu eu, cei de la anaf inca nu au actualizat d112. Astept si eu cu nerabdare sa fie actualizat d112, pentru ca e aproape 25 februarie...
multumesc
Poate ma puteti ajuta, in adeverinta in care se trec zilele de concediu medical pentru un asigurat, se trec zilele acordate din CM (in care sunt incluse si zilele de sambata si duminica) sau doar zilele incluse la plata? Am un salariat in CM inca din luna iulie 2018 si trebuie sa-i eliberez adeverinta in fiecare luna (inca mai este in CM) si as vrea sa stiu cum este corect. Eu i-am trecut zilele din CM .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate srl pe 2018/d100/bilant contabil sierra sierra Am infiintat un SRL in decembrie 2018, care nu a avut activitate. (Trebuie intai sa obtin mai multe autorizatii.) Trebuie sa depun bilant contabil pentru 2018? ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)