avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR

Buna ziua.
Avem o angajata a carui cod COR s-a modificat, iar la momentul respectiv si pana in prezent firma de contabilitate care se ocupa de contracte nu i-au modificat codul COR. Initial codul COR era 214901 - alti arhitecti, ingineri si asimilati, acum acelasi cod COR are denumirea Inginer prelucrarea sticlei si ceramicii. Angajata are diploma de inginer, in profilul Electric, specializarea Electronica si telecomunicatii. Ce trebuie facut avand in vedere ca nu o fost facuta modificarea in 2017 cand s-a modificat codul COR? Am putea sa ii trecem codul COR 215149 - Inginer electrician?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 22 Februarie 2019
Ii modificati funcția cu codul COR corespunzator
Multumesc pentru raspuns.
Se poate face modificarea retroactiv sau se face la data curenta prin act aditional?
Se poate face retroactiv ...
Tot prin act aditional sau printr-o decizie?
Multumesc.
Prin act aditional ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme act calificare sebastianbugan sebastianbugan Buna ziua. Sunt absolvent al unui liceu industrial cu profil electrotehnic din anul 1986,cu diploma bacalaureat. La momentu absolvirii, liceul respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Inginer de sistem in informatica AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Poate fi incadrata in functia de [b]Inginer de sistem in informatica - COR 251203[/b] o persoana care are diploma de Inginer electronica si ... (vezi toată discuția)