avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer de sistem in informatica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer de sistem in informatica

Buna ziua,

Poate fi incadrata in functia de Inginer de sistem in informatica - COR 251203 o persoana care are diploma de Inginer electronica si telecomunicatii, specializarea electronica aplicata (Facultatea de electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei) si experienta in functia mentionata.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 5 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, poate fi angajata o astfel de persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem doua intrebari legate de studii: 1.un angajat, ... Ecaterina.Hategan@Zollner.de Ecaterina.Hategan@Zollner.de Buna ziua, avem doua intrebari legate de studii: 1.un angajat, care a terminat Facultatea de informatica , Licentiat in informatica poate fi incadrat cu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cf ordin 539/2013 jeni123 jeni123 Buna ziua, Am absolvit ASE-Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune (CIG) in anul 2002, cu examen de licenta. Pe diploma de absolvire este ... (vezi toată discuția)