avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de donatie

Buna ziua, ma numesc Mircea si as dori sa aflu, daca fac un contract de donație la notariat a casei si terenului extravilan pe care le detin, unui copil, ceilalți copii pot sa atace contractul de donație în instanță?
Va doresc o zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:37, 15 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Da, pot ataca contractul pentru a li se acorda rezerva succesorala daca lor nu le lasati bunuri avand valoarea rezervei succesorale.

Puteti incheia contract de renta viagera/intretinere.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Ionita Cristina Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament alexandro alexandro Ma interesez pentru o ruda de la tara. Are 5 copii. Primii 4 sunt mari si fiecare la casa lui. Aceasta ruda a mea doreste sa lase mostenire casa si terenul ... (vezi toată discuția)
donatie sau contract de vanzare cumparare? manilodisan manilodisan Bunica mea doreste sa lase imobilul pe care-l detine fiicei sale (mama mea). Mama mea a mai avut o sora care a decedat in 2004 lasand in urma 2 nepoti care au ... (vezi toată discuția)
Donatie deghizata pusa2mimi pusa2mimi Va rog sa ma lamuriti ,daca tata a vandut casa cu contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera la una din surori ,fiind singurul lui bun, ... (vezi toată discuția)