avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA impozitare 4 coduri caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA impozitare 4 coduri caen

Anul acesta 2019 am mai înscris la registrul comerțului pe lângă codul caen principal încă 3 coduri caen.Eu doresc să activez din cele 4 coduri numai 2 sub forma de impozitare norma de venit.Cei de la anaf mi-au spus că sunt obligat să plătesc norma de venit pe cele toate 4 coduri caen chiar daca desfasor activitatea numai cu 2 .Singura solutie ca sa nu platesc, m-au trimis la registrul comerțului sa dezactivez celelalte 2 coduri caen.Este normal asa ceva?A mai intampinat cineva situația aceasta? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Tecmosan, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa 4 coduri caen Tecmosan Tecmosan Anul acesta 2019 am mai înscris la registrul comerțului pe lângă codul caen principal încă 3 coduri caen.Eu doresc să activez din cele 4 coduri numai 2 ... (vezi toată discuția)
Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Cumulare norme de venit intreprindere individuala bianca34 bianca34 Buna ziua, Fiind in punctul inregistrarii unei intreprinderi individuale la administratia financiara, as dori sa stiu la ce sa ma astept legat de impozitare. ... (vezi toată discuția)