avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa 4 coduri caen
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa 4 coduri caen

Anul acesta 2019 am mai înscris la registrul comerțului pe lângă codul caen principal încă 3 coduri caen.Eu doresc să activez din cele 4 coduri numai 2 sub forma de impozitare norma de venit.Cei de la anaf mi-au spus că sunt obligat să plătesc norma de venit pe cele toate 4 coduri caen chiar daca desfasor activitatea numai cu 2 .Singura solutie ca sa nu platesc, m-au trimis la registrul comerțului sa dezactivez celelalte 2 coduri caen.Este normal asa ceva?A mai intampinat cineva situația aceasta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lidia Popa , utilizator 19:35, 16 Februarie 2019
Daca vorbim despre PFA , asa este la norma de venit , se aduna normele si se impoziteaza . Daca erati cu impozitare in sistem real ati fi putut avea 5 coduri caen , maxim .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa impozitare 4 coduri caen Tecmosan Tecmosan Anul acesta 2019 am mai înscris la registrul comerțului pe lângă codul caen principal încă 3 coduri caen.Eu doresc să activez din cele 4 coduri numai 2 ... (vezi toată discuția)
Schimbare pfa din norma de venit in sistem real clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Prin aprilie anul acesta mi-am infiintat un PFA la norma de venit. Acum as dori sa imi trec PFA-ul in sistem real, deoarece vreau sa mai trec ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit 2011 alexberi alexberi 1. In august 2010 am infiintat un PFA impozitat la norma de venit. Sunt si salariat la o alta institutie. Astazi am fost la Adm. Financiara pentru a trece la ... (vezi toată discuția)