Anul acesta 2019 am mai înscris la registrul comerțului pe lângă codul caen principal încă 3 coduri caen.Eu doresc să activez din cele 4 coduri numai 2 sub forma de impozitare norma de venit.Cei de la anaf mi-au spus că sunt obligat să plătesc norma de venit pe cele toate 4 coduri caen chiar daca desfasor activitatea numai cu 2 .Singura solutie ca sa nu platesc, m-au trimis la registrul comerțului sa dezactivez celelalte 2 coduri caen.Este normal asa ceva?A mai intampinat cineva situația aceasta? Multumesc
Daca vorbim despre PFA , asa este la norma de venit , se aduna normele si se impoziteaza . Daca erati cu impozitare in sistem real ati fi putut avea 5 coduri caen , maxim .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.