avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din concediu medical in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din concediu medical in somaj

Buna ziua, ma aflu in concediu medical pentru urmatoarele 30 de zile si tocmai am fost anuntata de la firma unde lucrez ca se vor face reduceri de personal si voi fi trecuta in somaj. Intrebarea mea este daca pe perioada concediului medical pot fi trecuta acum in somaj? Sau dupa terminarea lui?
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
kdiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediul medical pe perioada preavizului ioanaiux ioanaiux Buna ziua, Lucrez la o firma din 23/03/2009 iar in urma cu o saptamana mi s-a spus ca aria unde lucrez se desfinteaza pe motivul reducerii volumului de ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator intoarcere din concediu fara plata Maria.Taun Maria.Taun Buna ziua, In cazul unui angajat care a fost nevoit sa isi ia concediul fara plata 30 de zile pentru a-si face unele investigații medicale urgente care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata-sarcina-somaj-concediu maternitate nataliaz nataliaz Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Ma aflu la finalul primei saptamani la noul meu loc de munca pe perioada determinata de 3 luni. In ... (vezi toată discuția)