avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Muzică folosită ilegal?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Muzică folosită ilegal?

Bună ziua.
Vreau să știu dacă din moment ce am cumpărat o melodie pot să o împărtășesc și cu membrii familiei sau cercul meu de cunoștințe, sau dacă este ilega să le-o dau și lor să o asculte sau să le dau chiar o copie a melodiei. Sunt și membrii familiei mele nevoiți să cumpere o melodie din moment ce eu am cumpărat-o? Sau o putem utiliza cu toții fără a încălca vreo lege?
Mulțumesc de răspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:24, 16 Februarie 2019
ati cumparat din romania?

Adrian Dimitriu a scris:

ati cumparat din romania?

Am cumpărat muzică de pe Magazin Play. Da, eram în România când am cumpărat. Dar melodiile nu sunt realizate de români ci de străini, dar le-am procurat cu bani, legal, de pe Magazin Play
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Florentin1234bc, utilizator
nu conteaza unde erati dvs., conteaza unde e magazinul.. daca magazinul play e cel al lui Google, atunci cred ca v-ati abonat la ascultat muzica, nu ati cumparat-o. verificati, totusi in documentatia website-ului. stiu ca-s ticalosi, dar asa merge economia acum..
a, sa nu uit: daca descarcati muzica de pe alte site-uri, gratuite, puteti s-o ascultati linistit, pedepsele sunt pentru comercianti sau pentru cei ce o distribuie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mp3 player - drepturi de autor maiam maiam Vedem pe strada o multime de persoane cu playere Mp3 sub forma de memory-stick. Raspund ei pentru melodiile inregistrate in aceste dispozitive? Pot fi trasi ... (vezi toată discuția)
Pirateria pe internet, programe fara licenta Pink_Martini Pink_Martini Am auzit acum la stiri la radio ca se fac controale pentru cei care detin/folosesc programe fara licente. Cum se fac aceste controale? cica sint unii care ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o firma cu activitate fotografica, anul ... StefanescuIulian88 StefanescuIulian88 Buna seara, Lucrez la o firma cu activitate fotografica, anul trecut am cerut angajatorului niste boxe sa putem asculta discret o muzica in surdina. La o ... (vezi toată discuția)