avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere factura abonament software PFA neplatitor ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere factura abonament software PFA neplatitor TVA, neinregistrat la ROI

Buna ziua,

Sunt un PFA neplatitor de PFA si neinregistrat la ROI, pot sa deduc un abonament lunar software Adobe sau un abonament Dropbox? (ambele au sediul in Irlanda)
Cel mai recent răspuns: ROD 1 , utilizator 21:46, 12 Martie 2019
Bineinteles ca acestea sunt cheltuieli deductibile.
Chiar daca nu am cod de TVA intracomunita?

Iulian Manea a scris:

Bineinteles ca acestea sunt cheltuieli deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva - cum deduc achizitii intracomunitare sub 10.000 eur andracuamic andracuamic Buna ziua! Am mai cautat pe forum despre aceasta dilema, insa am o intrebare specifica si m-ar ajuta sa aflu cum procedeaza altii. Am inteles ca desi nu ... (vezi toată discuția)
Pfa - achizitii in euro (abonament software) - cum decontez? andracuamic andracuamic Buna ziua! Sunt PFA neplatitor de TVA. Am cumparat ca persoana fizica (PF, nu PFA) un abonament software online (Adobe). La inceput nu stiam de ... (vezi toată discuția)
Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)