avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru deces ruda grad III
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru deces ruda grad III

Buna ziua,
se pot acorda zile libere pentru decesul unei rude de grad 3? Fratele mamei? In baza OG 6 din 2007?
Este necesara atasarea de dovezi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 15 Februarie 2019
OG 6/2007 se aplica functionarilor publici .... Sunteti fucntionar public ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere deces in familie bratu nicolae bratu nicolae Buna ziua, vreau sa stiu daca pentru decesul socrului functionarii publici beneficiaza de zile libere cu ocazia inmormantarii??? (vezi toată discuția)
Grad de rudenie cumnati cltoncu@yahoo.it cltoncu@yahoo.it Conform codului muncii si regulamentul intern al societatii, se stpecifica ca in caz de deces a rudelor de gradul 2, se acorda 3 zile platite. dar nu e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,de cate zile libere am dreptul daca bunicul a decedat ... steluta2608steluta steluta2608steluta buna ziua ,de cate zile libere am dreptul daca bunicul a decedat sambata ?mentionez ca lucrez la stat ca functionar public ,.de compartimentul resurse umane mi ... (vezi toată discuția)