avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanet auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanet auto

Buna ziua. In situatia in care duc o masina la amanet si nu mai achit niciun ban, reprezentantii o pot vinde doar prin cele stipulate in contractul de amanet sau trebuie sa se adreseze si instantei? Daca se poate sa imi spuneti si normele legale. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 15:36, 15 Februarie 2019
Normele ,, legale,, le regasiti n contractul lor de amanet.Aveti grija ce semnati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bun de catre casa de amanet toaderg toaderg Buna ziua, Puteți să-mi spuneți care este procedura de înregistrare în gestiune și vânzare a unui bun de către casa de amanet? Este obligată să ... (vezi toată discuția)
Automobil pe numele meu folosit de un necunoscut ioana_8 ioana_8 Bună ziua, In 2011 tatăl meu a trecut o mașina pe numele meu printr-o factura pe firmă. A continuat să folosească masina până-n 2015 când am aflat ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive salon de nunta vasile.maria89 vasile.maria89 Buna ziua, As vrea sa stiu daca este normal si daca se poate face ceva in urmatoarea situatie: Aveam planificata nunta pentru sfarsitul lunii mai 2020. S-a ... (vezi toată discuția)