avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere cerere de repunere in termen.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere cerere de repunere in termen.

Buna ziua. Poate cineva sa ma ajute sa inteleg:
"Respinge ca neîntemeiată cererea de repunere în termen formulată de revizuienta XY.. Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii cererii de revizuire invocată de intimaţii XX. Respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de XY" 700lei cheltuieli de judecata, pt un singur termen?
Mentionez ca cererea de repunere in termen a fost motivata de faptul ca am depus cerere de ajutor public judiciar pt avocat din oficiu care sa formuleze calea de atac extraordinara - cererea de ajutor public judiciar am depus-o in termenul de depunere a caii de atac extraordinare si care mi-a fost admisa. De ce nu este un motiv "temeinc justificat" lipsa de asistenta juridica...mai ales in formularea unei cai de atac extraordinare....????
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Cami88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:59, 15 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici daca era asistenta juridica obligatorie nu ar fi fost motiv "temeinic justificat" pentru o repunere in termen. Aceasta trebuie motivata pe vicii de procedura etc.
Asta se intampla daca faceti cereri pe genunchi.
Apelati la avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor public judiciar Cami88 Cami88 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca se poate depune cerere de ajutor public judiciar pentru a cere avocat din oficiu pentru formularea unei cai de atac ... (vezi toată discuția)
Dosar judecat in apel gadaffy gadaffy am dosar la curtea de apel craiova in stadiu de APEL. am declarat la judecatoria dr.tr.severin calea de atac extraordinara REVIZUIREA conform art.453 ... (vezi toată discuția)
Recuzarea completului de judecata OlDumitra OlDumitra Consider ca intr-un proces cu o institutie, Judecatorul completului de judecata nu a tinut cont absolut de loc, de nici una din motivatiile mele. Fiind ultima ... (vezi toată discuția)