avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Modificare regulament universitar în vacanța dintre ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Modificare regulament universitar în vacanța dintre semestre

Bună ziua, suntem un grup de studenți care se întreabă dacă există vreo lege care poate interzice unei facultăți să schimbe regulamentul intern în mijlocul anului universitar. Modificările se referă în principal la calendarul de susținere al examenelor, mai exact senatul facultății a decis că examenele din sesiunea 1 nu pot fi date în sesiunea 2, pe lângă altele. Ar exista vreo bază legală prin care putem forța facultatea să renunțe la aceste schimbări acum și să le aplice înaintea începerii anului universitar viitor?
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 16:24, 15 Februarie 2019
Buna ziua,

Lecturati regulamentul senatului. Dacă nu găsiți o prevedere cum ca senatul nu poate modifica regulamentul în anul curent atunci nu aveti castig de cauza. Senatul universitatii este ca un legiuitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt studenta in anul 2 la o universitate de prestigiu ... Eliza Ioana Eliza Ioana Buna seara! Sunt studenta in anul 2 la o universitate de prestigiu din Bucuresti. In martie 2021, s-a afisat metodologia in care se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)