avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia FARA preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia FARA preaviz

Buna ziua .
Pentru mine o demise a ajuns o problema pentru mine , joi dimineaza eu si cu o colega am fost sa ne dam demisia de la locul actual de munca motivu am gasit alt loc de munca toate bune si frumoase .
Problema mea este ca "Domnul Sef" nu doreste sa ne lasa sa plecam fara preaviz ,astazi am fost am scris demisia mi sa spus sa specific "doresc demisia fara preaviz" a venit si domnul mentionat mai sus si a specifica ca "acord doar dupa efectoare preavizului" si practic ne ameninta cu comisia de disciplina.

Intrebarea mea e cu ce ne afecteaza pe noi in cazu asta ..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 15 Februarie 2019
Nu va afecteaza cu nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme tina.cris74 tina.cris74 buna ziua....am si eu o mica mare problema cu actualul loc de munca...sunt barman la o firma din piatra neamt de 3 luni si jumatate...am ramas aici dupa ce ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca costev costev Buna ziua, Am fost anuntat de sef ca doreste sa plec din companie si ca vrea sa-mi dau demisia. Nu mi-a dat nici un motiv desi am incercat sa aflu care e ... (vezi toată discuția)
Rezolvare penala conflict munca lilimagureanu lilimagureanu Lucrez intr-o companie foarte importanta ca redactor sef. Am fost informat joi, ca pana mari (ieri), sa iau o decizie daca vreau sa plec din companie de buna ... (vezi toată discuția)