Am fost amendat de politia comunitara, am facut palngere contraventionala care este in curs de judecare, si intre timp am fost somat de directia fiscala din primarie sa platesc amenda contestata.
Doresc sa formulez contestatie la executarea silita, insa nu sunt sigur impotriva cui, in acest caz.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Primaria? Primaria prin primar?Directia fiscala a municipiului?
Nu este cazul sa faceti contestatie. Plangerea contraventionala suspenda de drept executarea PV contraventie. Este suficienti sa ii anuntati de existenta acelui dosar, eventual prin trimiterea unui certificat de grefa.
Domnule, contestatia la executare va va fi respinsa ca inadmisibila, legea speciala prevazand o alta cale de atac. Cererea de suspendare va fi respinsa ca lipsita de interes, suspendarea operand de drept.
#-o#-o#-o
Scuzati-ma pentru post-ul anterior, dar am ajuns la limita rabdarii din cauza abuzurilor primariei, care, desi stia de plangerea contraventionala, a inceput executarea silita. Sunt convins ca certificatul meu de grefa nu ii va opri sa ma execute silit - evident ca le-am comunicat existenta litigiului cu privire le titlu, insa ma tem ca nu vor suspenda executarea.
In aceste conditii, asta consider ca trebuie sa fac, pentru a anula actele de executare deja efectuate si executarea in sine.
Interesul este tocmai sa anulez actele deja efectuate, pentru ca n-as vrea, in cazul in care pierd plangerea contraventionala, sa se treaca la executare in baza actelor efectuate acum (de ex., sa nu ma mai someze, pentru ca m-au somat acum, si sa ma execute pe nepusa masa).
Mai apoi, e drept ca vorbim de suspendare de drept, insa, daca primaria o incalca, eu ce sa fac? Contestatie la executare pot sa fac in termen de 15 zile de la inceperea executarii, dupa care se va respinge ca tardiva...
Nu inteleg insa de ce ar fi contestatia inadmisibila...:"> Care este calea de atac prevazuta de legea speciala?