avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna ziua,
Daca intr un caz penal de trafic de droguri (doar cannabis), in prima instanta tinand cont ca inculpatul si a asumat vina, a colaborat, este la prima abatere, cazier curat etc, instanta a decis 1 an si 4 luni cu executare ,
Care sunt sansele, din experienta dvs ca La apel pedeapsa sa fie :mai mare, la fel sau cu suspendare?
Mentionez ca in ultima zi de apel avocatii si inclupatul a cerut pedeapsa maxima dar cu suspendare si munca in fol.comunitatii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:03, 16 Februarie 2019
In apelul lui nu se poate da o pedeapsa mai mare.
Doar daca face si Parchetul apel,
Eu zic 1 an si 4 luni cu suspendare.
Va multumesc!
Procurorul numai poate face apel dar a sustinut ca nu este de acord cu suspendarea. Deiciza totusi ii apartine presedintelui. Totodata decizia finala a apelului trebuia sa fie ieri. S.a facut audierea dar au amandat decizia finala pentru 1 martie. Sa fie oare un semn bun? Sau doar sa nu mai fii avut timp de decis in decursul zilei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2019
trandafir2, moderator
Nu e nici semn rau nici bun. Da, nu au avut timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pedeapsa pentru trafic și consum de droguri de risc Samya Samya Fratele meu a fost arestat pt trafic si posesie pentru consum droguri de risc stiti care este pedeapsa ?are avocat a executat 30 zile de arest acum i sau dat ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri (cannabis) Mazeg550 Mazeg550 Salut,am fost dat în primire de un tip căruia i-am vândut 2 grame și după o săptămână o venit diicot-ul la mine la 6 dimineața și mi-o găsit 40 de ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc metrix87 metrix87 Buna Ziua, Fratele meu a distribuit cannabis o perioada si a fost prins si pedepsit. Instanta a decis ca pentru 35 de grame de cannabis si o suma de bani ... (vezi toată discuția)