avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de droguri de risc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de droguri de risc

Buna Ziua,
Fratele meu a distribuit cannabis o perioada si a fost prins si pedepsit.
Instanta a decis ca pentru 35 de grame de cannabis si o suma de bani gasita in casa si considerata a fi facuta din traficul de droguri mai exact 20.000 ron pe care instanta nici nu a vrut sa accepte dovezi ca provin din alta parte banii respectivi deoarece politistii la flagrant au scris ca provin din vinderea drogurilor i-au dat o pedeapsa de 1 an si 6 luni cu suspendare cu supraveghere plus 3 ani si 6 luni supraveghere.
Din cate ma inteles 5 ani in total..

Intrebarea este:
Cu Noul Cod Penal din 2014 se poate face ceva pentru a scadea aceasta pedeapsa ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:09, 2 Februarie 2014
1 an si 6 luni cu suspendare pentru trafic de droguri, este destul de rezonabil.

Nu are cum sa il ajute mai mult decat atat, in sensul reducerii pedepsei, noul cod penal.
Nu se poate face nimic.
Trebuia sa dovedeasca la proces chestiunea cu banii.
Nu a avut angajat avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ma numesc vali și sunt în planul de supraveghere ... Valii432 Valii432 Bună ziua. Ma numesc Vali și sunt în planul de supraveghere datorită săvârșirii infracțiunii trafic de droguri de risc, cumpărare și deținere de ... (vezi toată discuția)
Posesie cannabis ely_3n ely_3n Buna ziua, Trei prieteni de-ai mei au fost gasiti, la un control de rutina al celor de la DIICOT, cu aproximativ 7 grame de cannabis la ei - doi aveau cate ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc Bart47 Bart47 Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a ... (vezi toată discuția)