avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport minor expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport minor expirat

Buna ziua! Ma numesc gabriela locuiesc cu fiica mea minora in germania iar in ianuarie ia expirat pasaportul . Programarea la consulatul din bonn pentru alt pasaport am primito pentru data de 2 iulie. Astazi am primit o scrisoare de la statul in care locuiesc ( brilon nrw) in care ma anunta ca voi fi amendata cu 3000 de euro daca nu arat o dovada a unui pasaport valabil pt copil. Problema este ca nu am cum pt ca unul nou ii voi face tocmai in iulie cand suntem programate la consulat. Ce pot face ? Mentionez ca si eu si copilul locuim legal si cea mica merge la scoala. Va multumesc mult pentru un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:06, 16 Februarie 2019
Aratati-le programarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul minor si pasaportul expirat ContSters116232 ContSters116232 Buna ziua, fetitei mele i-a expirat pasaportul si momentan nu putem ajunge in tara suntem in Germania ,deci o sa mergem aici la amabasada sa il reinoim ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu un minor anerose anerose Sunt cetatean roman cu domiciliul in Germania.am un copil minor cu cetatenie romana.pasaportul copilului a expirat,iar programare pentru un nou pasaport este ... (vezi toată discuția)
Pasaport la urgenta Alina Fuchs Alina Fuchs Buna seara. Pasaportul fetei mele expira pe 14.07.2019 iar programarea la consulatul din Bonn am primit-o pe 16.09.2019. Imi puteti spune , va rog ce pot face ... (vezi toată discuția)