avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporurile din cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporurile din cartea de munca

Buna ziua
Din anul 2000 am avut sporuri cu caracter permanent dar nu stiu daca, ceea ce e trecut in cartea de munca reflecta acest lucru pentru ca nu imi mai amintesc salariile mele de baza, brute sau nete din acei ani. Ca sa aflu acest lucru trebuie sa ma adresez angajatorului?....sau am si alte posibilitati?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
ceraselaco, utilizator
Cel mai recent răspuns: ceraselaco , utilizator 07:50, 19 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa angajatorului in vedere eliberarii unei adeverinte cu sporurile acordate.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporurile si pensia catalina76 catalina76 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca la calcularea pensiei se iau in calcul si sporurile? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Ce anume se ia in calcul? marynela1 marynela1 buna ziua, la calculul pensiilor ce anume se ia in calcul salarul brut (total realizat)fara a scadea cotizatiile ( cass, cas, somaj, ),impozit, sau salarul ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar lunar Elena Soare Elena Soare In carnetul de munca, inainte de 1989 inregistrarile se refera la "salariul tarifar lunar"- in acea rubrica se trecea o valoare, de ex.2000 ROL. As vrea sa ... (vezi toată discuția)