avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie parat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie parat

Buna seara!Sunt in proces cu tatal copilului pentru exercitarea autoritatii parintesti.Tatal copilului(paratul) este de acord sa imi cedeze custodia si sa plateasca pensie alimentara doar ca el nu poate fi prezent in ziua procesului.M-am interesat la judecatorie si poate trimite o declaratie,doar ca nu stim cum ar trebui formulata.Va rog mult sa ma ajutati cu o astfel de declaratie.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:03, 18 Februarie 2019
Il poate reprezenta un avocat ....ceea ce e si mai simplu
Poate vă referiți că este de acord ca stabilirea domiciliului minorului să fie la dvs...contractați serviciile unui avocat pentru a vă formula declarația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului si schimbarea domiciliului minorului AlexandraLupu AlexandraLupu Buna dimineata, in urma cu cateva luni l-am chemat din nou pe tatal biologic al fetitei mele in instanta deorece nu aveam cum sa preiau legatura cu el si nici ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului + divort Rox. Rox. Bună ziua! Urmează să divorțez de soțul meu. In cazul in care fiecare dintre noi vrea sa aibă custodia copilului, dar nu comuna, actele de divorț se ... (vezi toată discuția)
Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)