avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa incasari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa incasari

Buna ziua! Lucrez la o firma de distributie ca si agent vanzari si am pierdut suma de 3400 de lei din incasari. Am fost la birou am dat nota explicativa si mi-au dat termen 2 zile sa pun banii integral daca nu o sa anunte politia si o sa fac plangere penala. Eu mi-am recunoscut vina si sunt de acord sa le platesc acei bani insa doar esalonat fiindca nu dispun de suma integrala. Va rog sa imi spuneti ce se poate intampla in cazul in care nu am suma integrala? Mentionez ca am facut un angajament de plata si am fost de acord sa mi se retraga salariul pe jumate de luna plus garantia pe doua luni, ramanand astfel de plata 2700. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 18 Februarie 2019
Nu vi se poate intampla ceva grav in cazul in care nu aveti suma integrala, mai ales ca aveti incheiat un angajament de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa bani incasari conflictmunca conflictmunca Buna ziua. Sunt agent livrator la o firma de distributie. In atributiunile mele intra si incasarea de bani cand este cazul. Luni dimineata, cand am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie agent vanzari adiflo adiflo Buna ziua, lucrez la o firma de distributie ca agent de vanzari si mi s-a retinut lunar din salariu 20% garantie, aproximativ 2 ani. Urmeaza sa demisionez, ... (vezi toată discuția)
Delapidare si evaziune fiscala daniela1994 daniela1994 buna seara, problema mea e cam complicaa dar incepe cam asa, in perioada apilie 2015 octombrie 2015 am lucrat lao firma de distributie bauturi alcolicein ... (vezi toată discuția)