avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa tata, la 3 frati dintre care unul are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa tata, la 3 frati dintre care unul are handicap grav

buna ziua. am si eu o problema si nu stiu cum se poate rezolva.
tatal meu a murit pe 31 august 2009, iar noi suntem 3 frati, dar fratele nostru are handicap grav (tetrapareza spastica, oligofrenie) si are 24 de ani.
trebuie sa facem succesiunea dar nu avem mare lucru de impartit, doar obiecte casnice.
cum trebuie sa procedam. e suficient sa mergem laun notar? trebuie sa vina si fratele nostru, mentionez ca el nu este deplasabil.
va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: sarahh , utilizator 12:02, 19 Noiembrie 2009
rezolvati cu un notar.
DE LA NOTAR NI SE VA DA SI CERTIFICATUL DE MOSTENITOR SAU?
Da. Notarul public este cel care elibereaza certificatele de mostenitor!
MULTUMESC FRUMOS
Notarul se poate deplasa si la domiciliu ,asa cum a facut-o in cazul nostru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face succesiunea dupa ambii parinti decedati marian_m6 marian_m6 Buna ziua mama mea a murit in septembrie 2009 iar tata in 20 august 2010 .Mentionez ca dupa moartea mameni nu s-a facut nici un fel de succesiune .Suntem 3 ... (vezi toată discuția)
Cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ? clienta noua clienta noua Intr-un lant succesoral complet, lipseste numai certificatul de most.al unei cumnate a mea. Aceasta a murit in urma fratelui meu, si ei nu au avut copii. Ea a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren extra vilan luputinel luputinel Ce acte am nevoie si de unde le pot elibera pentru vanzarea la notariat a unu teren extravilan.,..momentan detin titlu de proprietate pe numele tatalui meu ... (vezi toată discuția)