avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condica de prezenta

“Condica de prezenta “ de la locul de munca este clasificata ca act juridic ?
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Alena1333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 18 Februarie 2019
Nu cred ca poate fi clasificata ca fiind un "act juridic".... Condică de prezență = registru în care salariații semnează la sosire și la plecare pentru a dovedi prezența la locul de muncă. ([ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta emillius emillius Buna ziua, Daca in punctul de lucru am si angajati reprezentanti de vanzari care mai mult de jumatate de zi sunt pe teren, acestia vor trebui sa semneze in ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Va rog sa-mi spuneti si mie daca mai este obligatorie condica de prezenta si, daca da, ce act reglementeaza acest lucru. Multumesc! (vezi toată discuția)
Programul de munca in interval flexibil Mateiutza Mateiutza In cazul contractului cu norma întreaga, se pot trece 8 ore in intervalul 7-19? In cazul unui control, cum va trebui făcută justificarea, in condițiile in ... (vezi toată discuția)