avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat de 4 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat de 4 luni

Buna seara domnilor avocati.Am permisu suspendat de 4 luni si 3 zile din cauza ca mi-a iesit la analizele de urina thc,substanta activa...ce pot face sa vina analizele mai repede,cum sa procedez,avand in vedere ca eu nici nu consumasem thc ,consumasem cu 2 zile inainte..Vor iesi negative,si unde sa ma duc sa platesc analizele.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:51, 18 Februarie 2019
Pentru operativitate achitati dvs. contravaloarea analizelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul ... Andrei995 Andrei995 Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul auto testat preliminar cu ajutorul unui mijloc tehnic” și pun accent pe preliminar, ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Sub influenta substantelor psihoactive la volan (cannabis) AnonAnonim AnonAnonim Buna ziua, am fost depistat in urma cu 2 saptamamani sub influenta substantelor psihoactive la volan in urma testarii cu aparatul DrugTest. Am iesit pozitiv ... (vezi toată discuția)