avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de sustinere familiala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de sustinere familiala

Salut!Din ianuarie 2018 beneficiez de alocatie complementara de sustinere pentru cei trei copii din intretinere.In decembrie 2018 mi s-a cerut sa duc la asistenta sociala adeverinta de salariat ,adeverinta de venit si situatia scolara a copiilor.Beneficiind de bonuri cadou la copii de MOS CRACIUN,mi s-a sistat alocatia pe motiv ca am venituri care depasesc cele 530 lei pe cap de familie.De la asistenta sociala am fost somat sa semnez majorarea veniturilor salariale dar nu am facut-o pe motiv ca nu sunt permanente.Mi s-a spus ca trebuie sa refac dosarul si sa ma prezint la ei peste trei luni.Mentionez ca am un salariu net de 1400lei plus bonuri de masa.Ce drepturi am?Din luna februarie 2019 nu mai beneficiez de alocatie spunandu-mi sa vin in martie-aprilie.Mentionez ca in luna decembrie nu afost o majorare salariala ci un cadou de sarbatori.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tifa , utilizator 15:16, 19 Februarie 2019
la fel am patit si eu , din septembrie mi s-a sistat ajutorul, fara sa-mi fi crescut salariul deloc, am primit doar o adresa ca nu ma mai incadrez, am cerut explicatii si mi s-a spus ca am venituri prea mari, am salar de 1250 lei si 2 copii in intretinere, nu primesc tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii suprapuse Lili5678 Lili5678 Buna ziua. Sunt in concediu creștere copil până la 29.07.2019 ,in luna februarie am născut al doilea copil, este adevărat că voi primi o singura ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)