avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca limitat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca limitat

Un angajat cu contract de munca limitat pe perioada de 3 luni care a lucrat consecutiv peste un an de zile bineînțeles cu prelungiri a contractului de munca după fiecare 3 luni poate beneficia de de indemnizația de șomaj?
Am plătit în fondul asigurărilor sociale la fel ca și un angajat cu contract de munca nelimitat
Cel mai recent răspuns: costelmacovei , utilizator 09:42, 19 Februarie 2019
Da, poate beneficia de de indemnizația de șomaj.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie daca o doamna care a lucrat la o societate din data de 01.10.2007 pana in 01.07.2008 incetand in urma demisiei (art ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj euramonel euramonel Buna ziua, As dori o lamurire legata de urmatorul caz: Sotul meu a fost diponibilizat pe motiv de resturcturare post . In ultimul an a mai avut 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Despre maternitate si somaj angela111 angela111 buna seara...sunt asigurat in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale,reglementat prin Legea nr.19/2000..din mai 2008....intrebarea mea ... (vezi toată discuția)